internetsorunlari.com

crazywebbers

New Member
Site İsmi : internetsorunlari.com

Site Konusu : internet haberleri , virus temizleme , wordpress temaları

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2011

Tanıtım ve Açıklamalar : internetsorunlari.com adı altında faaliyetlerini sürdüren internet adresi, ziyaretçilerine en güncel internet haberlerini sunmaktadır. Sitede çok çeşitli bilgisayar ve internet sorunlarına binaen çözümler de ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Bilgisayarınıza virüs mü bulaştı? İnternet sitelerinize virüs mü girdi? Hiç dert etmeyin. Gerek bilgisayarlarınızdaki virüsleri, gerekse de internet sitelerinize bulaşan virüsleri nasıl temizleyeceğiniz, internetsorunlari.com sitesinde bulunabilecektir. Facebook reklam virüsü temizleme, Conduit virüsü temizleme, netmahal virüsü kaldırma gibi içerikler, sitenin virüs temizleme kategorisi içerisinde bulunabilir. Bu kategoride en iyi antivirüs programları tavsiyeleri, virüsün bilgisayarlara nasıl bulaştığını anlatan makaleler ve çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

İnternet ve teknoloji dünyasında yaşanan gelişmeler sitedeki internet haberleri sayfasından izlenebilir. Teknolojiye ilgi duyanlar, ülke ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeleri takip etmek isteyenler, internetsorunlari.com adresindeki internet haberleri bölümüne uğrayabilir.

Sitenin Web Sunucu Eğitimi kategorisinde ise, sunucu yonetimi hakkında birbirinden değerli makaleler görebileceksiniz. cPanel kullanıcıları için, cPanel ve WHM panel kullanarak yapılabilecek birçok şey bu kategoriye eklenmiştir. Sitelerinize virüs girmesini engellemek için çeşitli antivirüs programları da kategoride paylaşılmaktadır. Bazı önemli güvenlik açıklarını kapatma, sunucu güvenliğini sağlama hakkında önemli içerikler burada sizleri bekliyor.

Bilgisayarınıza yüklediğiniz oyunlar ile ilgili yaşanabilecek çeşitli problemlere binaen çözümler ise, sitedeki oyun sorunları bölümüne eklenmiştir. ayrıca internetsorunlari.com da videolu olarak wordpress dersleri , wordpress temaları bulabilir ücretsiz edinebilirsiniz.

Sunucu ve site güvenliğine önem veren webmasterlar, bilgisayarını güvenli hale getirmek isteyenler, virüslerinden kurtulmayı arzu edenler, oyunlarda problem yaşayanlar ve teknolojiye ilgi duyan herkesi bu siteye davet ediyoruz.




Site : http://www.internetsorunlari.com
 
Top